Вашиот личен патувачки водич

Бугарија

Хургада / Hurghada
Тунис / Tunisia
Бодрум / Bodrum
Анталија / Antalya

Нашите задоволни корисници

Сведоштва

“Брзи, ефикасни, навремени. Ни ги препорачаа и навистина дечките се исполнителни, професионалци…

5/5

Aleksandar D.

“Без размислување секогаш кога треба да патувам им се обраќам на Дејан и тимот. Во било кое време. Услужни, професионални, не се откажуваат додека не најдат решение. Секоја чест.”

4.5/5

Darija A.

” Ми се допадна начинот како ми помогнаа во изборот на вистинската локација за одмор. Отидовме со една идеја, но со отворен разговор ни предложија неколку опции при тоа заштедувајќи ни дополнителни средства. “

4.5/5

Vladimir I.

” Дејан е навистина супер. Му благодарам што во последен момент направи и буквално ни го спаси одморот. Голема препорака од наша страна”

5/5

Ema M.

TRENDING...

Најдоброто во моментов

Соодветно на годишниот период ви препорачуваме да ги проверите најдобрите аранжмани за Банско - Бугарија

Greece

$ 1250.00

Turkey

$ 2345.00

Egypt

$ 1425.00

Special Offers

$ 2150.00

...соработуваме...

Нашите партнери

Scroll to Top