ЗА НАС

Основач, сопственик и Генерален Директор на Јет-Сет Травел е Г-дин Дејан Вељанов кој со своето 25 годишно искуство и работа во областа на туризмот и авио-сообраќајот како менаџер за продажба во Аустриен Ерлајнс Скопје има големо влијание во идејата на туристичкиот пазар да се појави Првиот личен травел конусултант во името на Јет-Сет Травел. Во период 2005 до 2014 година тој е Генерален Директор на Кон Тики Београд за Македонија, а сега неговата Јет-Сет Травел од 2014 е директен застапник на Кон Тики Београд за Македонија и директно Ви го нуди Светот на дланка во Македонија.

Идејата да се понуди нешто ново на македонскиот туристички пазар кое ќе биде многу поразлично од класична туристичка понуда. На клиентите да им се понуди и овозможи најдобрата опција за нивниот одмор, како и 24 часовна on-line поддршка од нивното поаѓање, престој и враќање. Замислата на клиентите е секогаш на прво место, а ние и нашиот висококвалитетен тим сме секогаш тука да им се помогне во изборот на дестинација
за престој. Секое патување и одмор има своја приказна, ние сме тука таа приказна да Ви овозможиме да ја
доживеете.

Јет Сет Травел Скопје, Прв личен травел консултант во Македонија Ви нуди услуги за туристички аранжмани, Aвионски билети по најниски цени за цел свет, Хотелско сместување во повеќе од 800.000 хотели по цени кои се пониски од Booking.com, Чартер аранжмани од Скопје. Хотелско сместување во Грција по најниски цени, Организација на семинари, Тим билдинг, Летувања, Зимувања, Трансфери, Ученички и Апсолвентски екскурзии, Автобуски превоз…

Контакт

Јет-Сет Травел Скопје, Вашиот Прв Личен Травел Консултант
Адреса
Ул. Васил Главинов Бр.16, Спрат 1, Локал 6
1000-Скопје, Република Северна Македонија
Web strana: www.jet-set.mk
e-mail: [email protected]

Affordable Travels

Aliqua vivamus laoreet eveniet, laoreet.

Guided Experiences

Aliqua vivamus laoreet eveniet, laoreet.

Group Discounts

Aliqua vivamus laoreet eveniet, laoreet.

Guest Support

Aliqua vivamus laoreet eveniet, laoreet.

Scroll to Top