Единствен хотел во Бугарија, во сопственост на групацијата Кемпински. Се наоѓа во непосрдна близина на гондолите со директен пристап до ски гардеробите(ski-in/ski-out). Луксузни соби, ресторани, барови, Wi-Fi интернет во целиот хотел, реновиран е во 2018 год. Спа центар од 1200 м2(затворени и отворени базени, арома парно купатило, ледена соба, амам, финска сауна, биосуна, теретана), квалитетна услуга. Идеално место за ексклузивен зимски одмор.
СПА центар (1200 м2)
Со доплата на лице место: 12 соби за третмани (за нега на телото), јакузи, солариум, масажа.
Бесплатно:
Отворени и затворени  базени,арома парно купатило, снежна соба, турско купатило (амам),финска сауна, биосауна, теретана.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *